IV edició del Mercat Solidari de l’ICAB

PAULA BOIRA // Ahir el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar un mercat solidari al seu Centre de Formació del carrer Mallorca 281. Es tracta de la seva IV edició i s’emmarca dintre dels actes preparats per celebrar la festivitat de Sant Raimon de Penyfort, patró de l’advocacia barcelonina.

L’entrada al mercat era gratuïta i estava format per una vintena d’entitats i ONG, entre les quals estan Mans Unides, Creu Roja o Aldeas Infantiles SOS de Catalunya. Aquestes varen vendre productes per recaptar fons i donar a conèixer els seus projectes en favor de la infància, la gent gran, els malats, etc.

image2
Parada de l’associació d’oncologia integrativa // Font: Paula Boira

L’associació d’oncologia integrativa difon les teràpies complementàries amb evidència científica de que milloren les condicions de vida dels pacients amb càncer, com poden ser l’acupuntura o la meditació. Míriam Algueró és l’encarregada de recaptar fons per introduir unitats d’oncologia integrativa als hospitals públics i crear campanyes de sensibilització i informació sobre les teràpies complementaries.

image3.JPG
Parada del Projecte Nana // Font: Paula Boira

Nuria Gelonch és una de les fundadores del Projecte Nana. Recapten fons per ajudar a les mares sense recursos en el moment del part enviant-los una canastra amb mantes, roba de nadó, peücs i tot el que puguin necessitar. Tots els objectes són fets a mà pels seus voluntaris o excedents donats per diferents empreses.

image4.JPG
Parada de la Fundació Cuida’m // Font: Paula Boira

La Fundació Cuida’m, un projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu, es dedica a tractar i investigar malalties que afecten als nens, especialment el càncer infantil. A més els fons recaptats també es dediquen per altres projectes com adequar l’espai de l’hospital per millorar el tractament i l’estància dels nens.

image1
Parada de l’associació Marc Palmés-Nens de Katana // Font: Paula Boira

L’advocada Eva Labarta representa a l’associació Marc Palmés-Nens de Katana. Aquesta es dedica a garantir als nens de la zona de Katana, a la República Democràtica del Congo, les qüestions bàsiques com ara el menjar, o l’educació. A més actualment es troben recaptant fons, entre altres, pel programa “Endavant”, amb el que proporcionen suport, assistència, promoció cultural i integració laboral per a joves mares de Katana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s